Vi hjælper iværksættere

Hos Remisen får du alt, du skal bruge som ny iværksætter. Alt fra konkret hjælp, til sparring og kontorplads.

Vores mentorforløb sikrer, at du når dine mål

Med en plads i Remisen kan du blive en del af vores mentorforløb. Her får du hjælp til at sætte mål for din virksomhed, og til hvordan du eksekverer på målene uge for uge. 

Vi afholder mentormøder, fra en gang om ugen til en gang hver tredje uge, alt efter behov. Samtalerne består både af strategisk sparring og af konkret hjælp til at eksekvere på de handlingsplaner, som vi lægger sammen.

Mentor hos Remisen

Mød iværksætterne

Vi er altid åbne for nye iværksættere.
Mød vores medlemmer herunder.

Ciksak hos Remisen

Vores kontorplads giver dig både en arbejdsplads og et stærkt fællesskab

Som en del af Remisen får du en kontorplads, der er designet til iværksættere. Der er adgang 24/7, og vi fixer alt det praktiske som bord, stol, internet, mødelokale, print og kaffe på kanden.

Kort sagt får du en kontorplads med alt inkluderet.

Sparring og Netværk

Vi har bygget Remisen på tanken om, at vi i fællesskab kan styrke hinanden. Hvis du er skarp til salg, og jeg er skarp til markedsføring, så kan vi dele vores viden. Vi har en regel i Remisen – Vi er ikke hinandens kunder, men vi hjælper hinanden.

Med en plads i Remisen bliver du derfor en del af et iværksætternetværk, som hjælper hinanden.
Dog ved vi ikke alt. Derfor har vi også en række eksterne partnere, som sammen med vores interne netværk kan styrke din virksomhed.

Økonomisk rådgivning

Beierholm er vores revisorer. De hjælper os med alt fra bogføring og moms til årsrapporter, regnskab og sparring. Som iværksætter i Remisen har du adgang til den hjælp, du måtte have brug for. Beierholm er ikke mere end et opkald væk. 

Regnskabsprogram

Bogføring kan virke totalt uoverskueligt. Det er vi med på, og derfor har vi allieret os med Dinero. Dinero gør det simpelt og nemt at få styr på din bogføring og regnskab. Som iværksætter i Remisen, får du 50% rabat på deres PRO-version første år.

Juridisk rådgivning

Advodan hjælper os med ejeraftaler, lejekontrakter, samarbejdsaftaler og meget andet. Og hey, så er de også Remisen Næstveds advokater. Hvis du har brug for hjælp til noget som helst juridisk, så er det her du skal henvende dig.

Hos os er succesfulde startups hverdag. Skal du være den næste?

Bliv en del af Remisen

Når du ansøger om en plads i Remisen bliver du inviteret ind til en samtale. Her snakker vi om hvem du er, hvad din virksomhed laver og hvorfor du gerne vil have en plads i Remisen.

Har du ikke en virksomhed endnu, er det også helt okay. Vi hjælper ofte iværksættere, som endnu ikke har en virksomhed, men som ved at de gerne vil starte.