Bor du udenfor Næstved?

JET Productions er iværksættere hos Remisen

JET productions

Tais Holm, Jacob Fobian

JET Productions I/S producerer medie indhold i alle størrelser til virksomheder og organisationer. Ud over det hjælper JET virksomheder med at strømligne deres sociale medier og markedsføringsindsatser. Medieproduktion er et emne som har frie rammer for kreativitet og nytænkning, det gør at ingen opgaver er ens.

Medlem Siden

december 2018

Sponsor

Næstved Udviklings Fond

Iværksættere

2

Mere om JET productions

Jacob og Tais er begge 20 år og de elsker at lave medieindhold og udfolde sig kreativt med kamera, lys og lyd. I fritiden arbejder Tais i 7-eleven og på Næstveds testcenter. Jacob arbejder fuld tid i JET. Derover spiller han fodbold og klaver i sin fritid.

Aktiviteter i Remisen

JET Productions I/S har været en del af Remisen siden december 2018. Remisen hjælper JET Productions I/S med at strukturere tilgangen til virksomhedsøkonomi og salg. Remisen er et sted hvor man kan sparre med og hjælpe hinanden og på den vis blive bedre til det virksomheden laver.

Mød andre iværksættere

Se om Remisen er noget for dig

Vi kunne fortælle om hvor fantastisk Remisen er for evigt. Men vi vil meget hellere vise dig det. Tryk på knappen til højre, så kan vi finde et tidspunkt hvor du har tid.

Inviter resten af dit team