Kontakt os

Vi elsker at tale med andre om iværksætteri. Uanset om du er iværksætter, underviser eller noget helt tredje, så ser vi frem til at høre fra dig.

Skriv til os

Historien om Remisen Næstved

Der manglede et fællesskab for iværksættere i Næstved. Et sted med mulighed for at udvikle vores virksomheder, som man kender det fra andre større byer. Derfor startede vi Remisen Næstved.

For at skabe Remisen Næstved, satte vi en crowdfundingkampagne i gang. Det lykkedes os at indsamlede 100.000 kr. samt 50.000 kr. fra Tuborg Fondet.

Kort tid efter skrev vi under på kontrakten og fik nøglerne til de forladte lokaler på Farimagsvej. Her brugte vi sommeren 2018 på at gøre rent og renovere, så alt var klar til åbningen i september 2018.

I de større byer er det oftest uddannelserne, der skaber og driver miljøer som vores. Derfor tog vi kontakt til de lokale uddannelser i Næstved og begyndte at lave aftaler om, hvordan vi kunne øge nysgerrigheden for iværksætteri og tilbyde studerende en plads i Remisen Næstved. I dag er vi over 20 iværksættere hvoraf flere går på en uddannelse i Næstved.

Oprindelig tegning af Kontoret i Remisen. Illustreret af Willmedia ApS
Afspil video

Medarbejdere

Portræt af Jakob Spodsberg som ejer Remisen Næstved

Jakob Spodsberg

CEO - Administration

Portræt af Jacob Britze som ejer Remisen Næstved

Jacob Britze

CSO - Salg og kundeservice

Portræt af Rikke som er digital handelselev hos Remisen Næstved

Rikke

Digital handelselev

Portræt af Jane som er kontorelev hos Remisen Næstved

Jane

Kontorelev

Portræt af Tina som er kontorelev hos Remisen Næstved

Tina

Kontorelev

Portræt af Malene som er handelselev hos Remisen

Malene

Handelselev

Primage er iværksættere hos Remisen

Vores vision er at skabe så mange succesfulde iværksættere som muligt

Vi tror på, at den bedste måde vi kan skabe nysgerrighed omkring iværksætteri, er ved at lade dig prøve det selv. Vi tror ikke på, at forkromede forretningsplaner og store budgetter er vejen frem, men i stedet at man prøver sine idéer af, lytter til sine kunder og lærer af dem.
Vi tror på, at der er mange flere iværksættere, end vi kender til. Vi ved at der er mange med idéerne og lysten, men også at mange ikke ved, hvordan eller hvor man skal starte. De skal hjælpes, så ideérne kommer op fra skuffen og ud i virkeligheden.
Vi tror på, at vi skaber flest mulige iværksættere, ved at lade så mange som muligt, snuse til iværksætteri. Samtidig vil vi lade dem der får lysten til at starte sin egen virksomhed få alt den hjælp, som de har brug for.
Vi tror på, at ved gøre det klart hvordan du kan komme godt i gang med din virksomhed og ved gribe dig, når du har brug for hjælp eller når du føler at det er svært, giver vi dig de bedst mulige vilkår for at få succes med din virksomhed.

Kontakt os