Bor du udenfor Næstved?

Pawsitive Cattitude er iværksættere hos Remisen

Pawsitive-Cattitude

Mette Hvitfeld Ley Ellinghaus, Sebastian Cornelius-Knudsen

Pawsitive-Cattitude laver håndlavede vægmonterede kradsetræsmiljøer til katte. Produkterne laves af gode kvalitetsråvarer, og har et moderne design. Hvert produkt laves i hånden, hvilket gør hvert eneste produkt unikt. Der bliver kælet for detaljerne, så vi altid kan være stolte af varen vi sender til kunden. Katte elsker at klatre og de elsker højder. Med Pawsitive-Cattitude kan de komme helt op under loftet, helt uden spild af gulvplads. Idéen til virksomheden kom, da Mette ledte efter kradsemiljøer til sine egne katte. Som mode- og designbevidst kunde, var det svært at finde andet end de normale, lidt kedelige kradsetræer. Der var ikke noget der lige passede i smag. Derfor designede og byggede Mette sit eget og syntes det skulle deles med andre, der har det lige sådan.

Medlem Siden

maj 2021

Sponsor

-

Iværksættere

1

Mere om Pawsitive-Cattitude

Mette er 29 år og er ene ejer af Pawsitive-Cattitude. Ved siden af virksomheden, arbejder hun som privat hjælper, for en handicappet kvinde. Fritiden bruges på Pawsitive-Cattitude, hendes dyr, og så elsker Mette at spille computerspil sammen med sin mand. Mettes mand Sebastian er 30 år og elektriker til dagligt. Han styrer markedsføringen for Pawsitive-Cattitude. Sebastians hobby er også computer og film.

Aktiviteter i Remisen

Pawsitive-Cattitude er i Remisen, for at give hende lidt af det hele. Både viden, fællesskab og måske et større netværk.
Pawsitive Cattitude hos Remisen Næstved

Mød andre iværksættere

Se om Remisen er noget for dig

Vi kunne fortælle om hvor fantastisk Remisen er for evigt. Men vi vil meget hellere vise dig det. Tryk på knappen til højre, så kan vi finde et tidspunkt hvor du har tid.

Inviter resten af dit team