Bor du udenfor Næstved?

Airborne er iværksættere hos Remisen

Airborne

Nicklas Friis Sørensen, Jakob Skøt Nielsen, Rasmus Foldberg og Sebastian Bach Nielsen

AirBorne har udviklet en vinduespoleringsdrone, som hjælper vinduespudsere med at nå svært tilgængelige steder og højder. AirBorne eliminerer brugen af lift og stige hvilket formindsker de høje omkostninger som traditionelle løsninger tit indebærer.

Medlem Siden

november 2020

Sponsor

HTX Næstved - EUC Sjælland

Iværksættere

4

Mere om Airborne

AirBorne består af Niklas og Jakob på 19 år samt Rasmus og Sebastian på 20 år. De er vilde med tanken om, at bruge droneteknologi på en ny måde til at løse reelle problemstillinger. Motivationen til AirBorne er, at de gerne vil hjælpe mennesker med de udfordringer, som folk møder i deres dagligdag. Ved siden af AirBorne har de fire lige medlemmer deltidsjob.

Aktiviteter i Remisen

AirBorne startede på Remisens FFE-forløb i november 2020 gennem HTX. I 2021 starter de i egen fuldtids-plads i Remisen på grund af netværket og sparringen med de andre iværksættere, hvilket Airborne synes der er rig mulighed for her. De udtaler: “Det er et super fedt arbejdsmiljø. Som nye iværksættere uden megen erfaring er det vigtigt at kunne få hjælp, og det kan Jacob og Jakob fra Remisen i den grad give.”
Airborne hos Remisen Næstved

Mød andre iværksættere

Se om Remisen er noget for dig

Vi kunne fortælle om hvor fantastisk Remisen er for evigt. Men vi vil meget hellere vise dig det. Tryk på knappen til højre, så kan vi finde et tidspunkt hvor du har tid.