Bor du udenfor Næstved?

Butik Kopsa er iværksættere hos Remisen

Butik Kopsa

Marie Kopsa Jensen

Butik Kopsa er en webshop der sælger lækre tøjmærker til kvinder, til en fair pris. Hos Butik Kopsa finder du unikke mærker som Copenhagen Luxe og Kopenhaken – alt til konkurrencedygtige priser. Butik Kopsas værdier bygger på, at yde en fantastisk service til deres kunder, at hjælpe og vejlede dem til tilfredshed samt at have konkurrencedygtige priser på produkterne, så alle og enhver kan være med. Butik Kopsa blev stiftet af Marie Kopsa Jensen i juni 2020.

Medlem Siden

juni 2020

Sponsor

-

Iværksættere

1

Mere om Butik Kopsa

Marie Kopsa er 23 år. I fritiden arbejder Marie på Næstved arenas vaccinationscenter som observatør. Derudover bruger hun en masse tid sammen med sin kæreste, som hun lige flyttet sammen med. Marie kan desuden lide at være kreativ.

Aktiviteter i Remisen

Butik Kopsa sidder i Remisen for at få råd og vejledning omkring det at drive en virksomhed. Der er altid nogen man kan spørge til råds, hvis der er det mindste. Der er en masse gode workshops og folk er super søde.
Butik Kopsa hos Remisen

Mød andre iværksættere

Se om Remisen er noget for dig

Vi kunne fortælle om hvor fantastisk Remisen er for evigt. Men vi vil meget hellere vise dig det. Tryk på knappen til højre, så kan vi finde et tidspunkt hvor du har tid.