Bor du udenfor Næstved?

Primage er iværksættere hos Remisen

Primage

Christian Høyer, Benjamin Christensen

Primage sælger merchandise til uddannelsesinstitutioner, hvor de fremstiller kameraskjulere til bærbare computere. Disse kameraskjulere designes og produceres med den givne skoles logo på fronten. Idéen er, at skolen kan bruge produktet som reklame samt til et godt formål- at øge deres elevers cybersikkerhed.

Medlem Siden

marts 2021

Sponsor

Næstved gymnasium og HF

Iværksættere

2

Mere om Primage

Primage drives af Christian og Benjamin, begge 18 år gamle. De er drevet af udfordringer og elsker at tackle opgaver. De syntes det er mega fedt, at kunne sige at de driver deres egen virksomhed. Idéen bag at kunne skabe noget selv er helt unik.

Aktiviteter i Remisen

Primage er i Remisen af flere årsager. Det at kunne sparre med andre og kaste nogle idéer rundt i luften, er en af grundene til Primage kommer her. Samtidig er primage også i iværksætættermiljøet, for at få en masse af erfaring og at blive skubbet i den rigtige retning af mentorerne fra Remisen.
Primage hos Remisen

Mød andre iværksættere

Se om Remisen er noget for dig

Vi kunne fortælle om hvor fantastisk Remisen er for evigt. Men vi vil meget hellere vise dig det. Tryk på knappen til højre, så kan vi finde et tidspunkt hvor du har tid.