Bor du udenfor Næstved?

Pearlydreams er iværksættere hos Remisen

PearlyDreams

Sofie Torndal Jensen

PearlyDreams er en smykkevirksomhed som drives af Sofie Torndal. Sofie producerer håndlavede smykker med fokus på kvalitet og flot design. Ud over PearlyDreams faste sortiment, som hele tiden udvides med nye smykker, er der også mulighed for at få lavet personlige smykker efter eget ønske.

Medlem Siden

maj 2021

Sponsor

Næstved gymnasium og HF

Iværksættere

1

Mere om PearlyDreams

Sofie er 21 år gammel og har en kæmpe kærlighed for smykkeverden. Hendes motivation for at lave smykker og sælge dem i sin virksomhed er, at hun elsker at være kreativ. I det daglige er der nye udfordringer som skal løses og der er altid noget at arbejde videre på. Den fedeste følelse for Sofie er, at se andre gå med de smykker som hun har designet og produceret.

Aktiviteter i Remisen

Sofie sidder i Remisen for at få hjælp og vejledning til at strukturere sin virksomhed og opsætte mål, der kan hjælpe hende videre. Sofie syntes det er en kæmpe hjælp at snakke med nogle, som har så meget viden og erfaring indenfor de områder hun selv har svært ved. Sofie startede i maj 2021 og kunne allerede indenfor få uger mærke, at det var en stor hjælp for hende at have en plads i Remisen.
Pearlydreams hos Remisen

Mød andre iværksættere

Se om Remisen er noget for dig

Vi kunne fortælle om hvor fantastisk Remisen er for evigt. Men vi vil meget hellere vise dig det. Tryk på knappen til højre, så kan vi finde et tidspunkt hvor du har tid.

Inviter resten af dit team