Bor du udenfor Næstved?

Casper Månsson er iværksættere hos Remisen

Casper Månsson

Casper Månsson

Capm, eller rettere sagt, Casper Månsson, er en selvstændig marketingkonsulent, som laver online markedsføring for webshops. Casper er med til at skabe eller bibeholde virksomhedens brand på diverse online medier, indenfor forskellige nicher som for eksempel: Wellness, Sportsudstyr, Dametøj og Tattoo Shops. Casper Månsson motiveres af at se, at kunders drøm om en succesfuld forretning går i opfyldelse. Da Casper Månsson ikke drømmer om et stort marketingbureau, lægger han stor vægt på den enkelte kundes case, og sørger for der er en god relation til kunden.

Medlem Siden

oktober 2018

Sponsor

Næstved Udviklings Fond

Iværksættere

1

Mere om Casper Månsson

Casper er 21 år og bosat i Næstved. Casper elsker iværksætteri fordi det er med til at udvikle ham rent mentalt. Han går meget op i at udvikle sig hver dag, og derfor læser han mange bøger omkring virksomhedslivet og om -mindset i sin fritid. Når det ikke handler om at udvikle sig, spiller han basketball og hygger sig med sine venner

Aktiviteter i Remisen

Casper sidder primært i Remisen for at have et netværk, og for at sparre med Jacob og Jakob fra Remisen.

Mød andre iværksættere

Se om Remisen er noget for dig

Vi kunne fortælle om hvor fantastisk Remisen er for evigt. Men vi vil meget hellere vise dig det. Tryk på knappen til højre, så kan vi finde et tidspunkt hvor du har tid.