Remisen Næstved til Iværksættere Uddannelser Virksomheder

Vi er et iværksættermiljø, som hjælper fra ide til virkelighed og fra virkelighed til vækst.

Vil du være en del af vores iværksættermiljø?
Læs mere

Vil du se hvilken undervisning vi kan tilbyde din uddannelse?
Læs mere

Vi hjælper iværksættere fra ide til virkelighed

Som ny iværksætter, kan det være svært at kende vejen til succes. Alting er nyt. Du har jo aldrig startet din egen virksomhed før. Tit gør man bare ting, hvilket resulterer i en masse fejl, som man har svært ved at lære af.

I Remisen kan du indgå i et fællesskab, hvor vi kender alle begynder-fejlene, og kan få dig ud over rampen. Vi tilbyder dig at blive en del af et fællesskab, hvor du ugentligt får “en til en”-sparring, et netværk af andre iværksættere, adgang til revisorer og advokater, workshops og naturligvis en kontorplads. Så får du en base, hvorfra du kan drive din virksomhed, fra ide til virkelighed og fra virkelighed til vækst.

Pearlydreams hos Remisen
Remisen laver innovativ undervisning i iværksætteri for uddannelser

Vores undervisning motiverer studerende

En stor del af vores arbejde er at skabe nysgerrighed omkring iværksætteri. Det gør vi gennem undervisning i iværksætteri, hvor vi via forskellige typer forløb skaber motivation hos eleverne. Når iværksættergnisten er tændt, griber vi eleven og tilbyder vejledning.

Undervisningen laves i samarbejde med uddannelsesinstitutioner, og kan skræddersyes fuldstændig efter behov. 

Historien om Remisen Næstved

Remisen er skabt af unge iværksættere for unge iværksættere. Det startede i 2018, fordi der manglede et fællesskab i Næstved, hvor iværksættere kunne samles og styrke hinanden med viden og kompetencer.

Remisen Næstved hjælper virksomheder med online marketing

Vores partnere støtter op om innovation og iværksætteri

Vores partnere gør det hele muligt. Hver især støtter de op om lokalt iværksætteri gennem Remisen Næstved. Deres støtte gør, at vi i dag hjælper over 20 iværksættere på daglig basis gennem iværksættermiljøet ved Næstved station.

Skal vi styrke iværksætteri på din uddannelse?