Arrangementer, eksperthjælp og meget mere

Netværk og viden er vigtig som iværksætter. Både i forhold til at have den nødvendige ekspertise til at kunne få succes, men også for at have nogle at sparre med og spejle sig i. Derfor får du en række arrangementer, samt adgang til både eksperter og videoindhold, så du både har netværket og den nødvendige viden til at få din forretning fremad.

Arrangementerne gør dig klogere og giver dig fællesskabet

Iværksætteri kan ofte være en ensom rejse. Du skal selv tage beslutninger, og du sidder alene med alle hverdagens problemer. Samtidig kan du ofte støde på udfordringer, hvor du bliver nødt til at søge viden og få dem løst. Det kan både være en dyr og tidskrævende fornøjelse. Som medlem i Remisen, løser vi det ved at afholde en masse fede arrangementer, som både gør dig klogere, giver dig inspiration og bringer dig tættere på andre ligesindede iværksættere. Vi afholder nemlig 8 arrangementer om året.

Vores arrangementer:

4 Fucking Fede Iværksætterevents, med 3 workshops og en kendt iværksætter som keynote speaker.
4 store fester, hvor formålet er at bringe medlemmerne så tæt på hinanden som muligt. Her spiser vi sammen og afholder en masse sjove aktiviteter, så vi alle lærer hinanden at kende.
– 12 månedsmøder, hvor vi samles online til en status på den forgangende måned og hilser på nye medlemmer mm.

En del af programmet i 2024

Se årets events og arrangementer på platformen
Find relevant viden og se tidligere workshops på platformen
Søg efter medlemmer på vores platform

Adgang til vores platform, fyldt med viden

Som iværksætter støder du ofte på mure, hvor du har brug for ny viden for at komme over den. Som medlem får du adgang til vores platform, som udover en oversigt over medlemmer og arrangementer, også giver adgang til mere end 10 timers videoindhold, som løbende udvides. Når vi afholder workshops, bliver de optaget og lagt ind på platformen. På platformen kan du finde viden inden for alt som bogføring, sociale medier, salg og meget mere. Derudover er der også en række skabeloner, som kan bruges i din virksomhed. Alt sammen frit tilgængeligt, lige når det passer dig.

Indhold på platformen:

– Oversigt over medlemmer og kommende arrangementer
– Tidligere afholdte workshops (Bogføring, Sociale Medier, Salg og meget mere)
– Mere end 10 timers videoindhold med relevant viden
– Skabeloner til relevante emner

Ekspert hjælp til alt det vigtige

Som iværksætter kan du komme ud i situationer, hvor du har brug for en ekspert. Især inden for økonomi og jura. Derfor får du som som medlem i Remisen adgang til nogle af landets bedste advokater og revisorer. Om det er en kunde der ikke afholder sin aftale, eller regnskabet der driller, kan du frit ringe og få alle de råd som du har behov for.

Eksperter vi samarbejder med:

– Revisorer fra Beierholm til spørgsmål om Økonomi
– Advokater fra Advodan til spørgsmål om Jura

Pris for medlemskab

Er du i tvivl om, hvor længe du vil være medlem?