Vi tilbyder

Som medlem får du alt, hvad du skal bruge for at vokse din forretning

Et mentorforløb som får dig fremad

Som iværksætter kan det både være svært at vide, hvad du skal gøre for at få forretningen fremad, samt faktisk at få gjort det. Derfor får du som medlem i Remisen, din egen personlige mentor, som både giver den rigtige strategi, samt holder dig op på, at du rent faktisk at får eksekveret på strategien gennem ugentlige møder.

Et community som hjælper dig,
med alt det du ikke selv er god til

Som iværksætter kan du opleve at mangle kompetencer til at eksekvere på dine mål. Derfor har vi i Remisen en regel om, at vi tager ikke penge fra hinanden, vi hjælper hinanden. For dig betyder det, at du har 55+ andre iværksættere, hvor du kan få hjælp til alt det du ikke selv er god til. Om det er markedsføring, salg eller meget mere, står man som medlem af Remisen klar til at hjælpe de andre iværksættere.

Arrangementer, viden og meget mere

Som iværksætter, kan du tit stå alene og mangle viden. Derfor får du, som medlem i Remisen, adgang til en lang række arrangementer, som blandt andet består af relevante workshops, oplæg fra kendte iværksættere, fester og mm. Derudover får du adgang til eksperter i blandt andet jura og økonomi, samt vores platform hvor der er samlet mere end 10 timers videoindhold og skabeloner, som du kan bruge lige når det passer dig.

Pris for medlemskab

Er du i tvivl om, hvor længe du vil være medlem?