24 timers challenge

Du har nu 24 timer til at tage din forretning til næste niveau. SÆT IGANG 🚀

Vi hjælper unge passionerede iværksættere med at få succes med deres virksomhed

Vores online iværksætterforløb sørger for, at du kommer ud af frygten for fiasko og istedet opnår følelsen af at have klaret den.

Det gør vi via vores gennemtestede mentorforløb, hjælp fra andre iværksættere og et community som giver dig tryghed i den process du er i.

Hør det fra iværksættere der ligner dig selv

Laura Holte Nielsen
Laura Holte NielsenEjer af Orphic Style
Læs mere
"Jeg startede i Remisen for at få mere struktur ind i arbejdet med min virksomhed. Jeg er en del af miljøet for at kunne sparre med de andre iværksættere og få et netværk"
Julie Spuhr
Julie SpuhrEjer af Julie Spuhr Foto
Læs mere
"Uden Remisen er jeg ikke sikker på, at jeg ville være selvstændig fotograf. Fællesskabet og det fælles drive har drevet min virksomhed meget længere end jeg turde drømme om. Det skaber en kæmpe motivation at dele samme ambitioner for livet"
Benjamin Christiensen
Benjamin ChristiensenMedejer af Primage
Læs mere
"Vi er med i Remisen for at få en masse erfaring og for at blive skubbet i den rigtige retning af vores mentorer. Det at kunne sparre med andre og kaste nogle idéer op i luften er vigtigt for os"
Sofie Torndal Jensen
Sofie Torndal JensenEjer af Pearlydreams
Læs mere
"Det er en kæmpe hjælp for Pearlydreams at jeg kan snakke med nogle, som har så meget viden og erfaring indenfor de områder, som jeg selv har svært ved. Jeg startede i maj 2021 og kunne allerede efter få uger mærke at det var en stor hjælp for mig, at være en del af Remisen"
Sebastian Bach Nielsen
Sebastian Bach NielsenMedejer af Airborne
Læs mere
“Det er et super fedt fællesskab. Som nye iværksættere uden megen erfaring er det vigtigt, at kunne få hjælp og det kan Jacob og Jakob fra Remisen i den grad give"

Inviter resten af dit team