Fra 25 kunder og deltid
til +200 kunder og fuldtid

Jónas og Nelas solgte vinduespudsning og havde 25 kunder. Der var ikke den store forskel på deres vinduespudsning og andre. Derfor fandt vi frem til at Jónas og Nelas skulle skille sig ud. Se hele casen herunder og lær, hvordan Dimberg Vinduespuds brugte feedback fra deres kunder til at skabe et brand og få +200 kunder, efter de blev en del af Remisen.

Jónas og Nelas fra Dimberg Vinduespuds

Lignende cases

Rasmus fra Vinduespudser Beckmann

Vinduespudser

Rasmus fra Vinduespudser Beckmann

Fra 100 til 500 kunder og to ansatte, som 17 årig

Laura fra Orphic Style

Webshop

Laura fra Orphic Style

Fra 1 kunde om dagen til over 5 kunder dagligt

Marcus Vetling fra Tømrer Vetling

Tømrer

Marcus fra Tømrer Vetling

Fra 700.000 kr. til 3.800.000 kr. i årlig omsætning

Anmeldelser

Hør det fra iværksættere der ligner dig selv

Anna Lang
Anna LangEjer af Anna Lang - Mental Performance
Læs mere
Remisen er det vildeste fælleskab at starte din forretning op i! Jeg har fået enormt meget ud af mit mentorforløb. Min virksomhed kom ud af starthullerne og jeg er nået meget længere end jeg havde turde drømme om på 1 år. Der er ALTID hjælp at hente fra de andre iværksættere! Går du med en drøm i maven om at bygge din egen forretning - så er det her stedet der kan hjælpe dig på rette kurs! 🚀
Laura Holte Nielsen
Laura Holte NielsenEjer af Orphic Style
Læs mere
Fantastisk iværksættermiljø at være en del af! Det har givet mig den helt store motivation til at drive min virksomhed til nye højder ✨ Især mentorforløbene har jeg draget enormt stor nytte af! Har været medlem siden maj 2021, og har gennem hjælp fra remisen vækstet min forretning til et par salg om måneden (på en god måned) til at lave mere end 5 salg om dagen 🌸 Har intet negativt jeg kan sætte en finger på, og synes alle iværksættere bør være en del af et fællesskab som dette 😍
Lars Bonde
Lars BondeMedejer af Økogårdene
Læs mere
Som ny iværksætter er Remisen hver en krone hver Har fået hjælp til at bygge en ny hjemmeside samt hvordan betalinger systemer fungerer. Et fantastisk mentor forløb med marketing. Drømmen som iværksætter er nu blevet til virkelighed. Et fattige ord Mange tak for alt.
Julie Spuhr
Julie SpuhrEjer af Julie Spuhr Foto
Læs mere
"Uden Remisen er jeg ikke sikker på, at jeg ville være selvstændig fotograf. Fællesskabet og det fælles drive har drevet min virksomhed meget længere end jeg turde drømme om. Det skaber en kæmpe motivation at dele samme ambitioner for livet"
Sofie Torndal Jensen
Sofie Torndal JensenEjer af Pearlydreams
Læs mere
"Det er en kæmpe hjælp for Pearlydreams at jeg kan snakke med nogle, som har så meget viden og erfaring indenfor de områder, som jeg selv har svært ved. Jeg startede i maj 2021 og kunne allerede efter få uger mærke at det var en stor hjælp for mig, at være en del af Remisen"
Anna-Diane Geipel Jessen
Anna-Diane Geipel JessenStifter af @annageipeljewellery
Læs mere
Remisen er det fedeste online iværksætter miljø du kan være med i!Personligt har jeg været en del af et mentorforløb i over et halvt år nu og det har været den bedste investering ift. min virksomhed - jeg ville aldrig have været det foruden!Jeg kan anbefale det til alle og enhver som går med en iværksætterdrøm eller har en god ide og mangler nogen at sparre med.
Sebastian Bach Nielsen
Sebastian Bach NielsenMedejer af Airborne
Læs mere
“Det er et super fedt fællesskab. Som nye iværksættere uden megen erfaring er det vigtigt, at kunne få hjælp og det kan Jacob og Jakob fra Remisen i den grad give"
Tidligere
Næste

Vi har brugt de sidste 5 år på at begå fejl, så du kan undgå dem

Julie Spuhr er mentor hos Remisen
Casper Månsson er mentor hos Remisen
Portræt af Jakob Spodsberg som ejer Remisen Næstved
Portræt af Jacob Britze som ejer Remisen Næstved
Isak Avdo er mentor hos Remisen
Laura Holte Nielsen er mentor hos Remisen
Elias Obdrup
Kristoffer Nielsen

Vores online iværksætterforløb sørger for, at du kommer ud af frygten for fiasko og istedet opnår følelsen af at have klaret den.

Det gør vi via vores gennemtestede mentorforløb, hjælp fra andre iværksættere og et community som giver dig tryghed i den process du er i.