Lav en liste med potentielle kunder

I denne artikel kigger vi på, hvordan du får flere kunder gennem telefonsalg

Før du går i gang med at ringe ud, så skal du selvfølgelig have nogle at ringe til. Her er det en god ide at have en del leads på listen. Sørg for at have mindst 100 leads i første omgang. På den måde har du plads til at begå fejl og stadig have nogle at ringe til. Du skal nok forvente at de første par gange bliver lidt rodet, men det har vi et trick til senere i artiklen.

Når du skal finde leads, så har vi to strategier. Med den første strategi får du nogle leads af høj kvalitet, hvor sandsynligheden for at du lukker dem er højere, end på den næste.

Netværksstrategien

Helt kort går det ud på, at du sætter dig med en computer, et stykke papir eller din mobil og tænker over hvem du kender. I takt med at du gennemgår dem du kender, så skriv dem ned, som du tænker kunne være potentielle kunder. Vores anbefaling er at du bruger i hvertfald 20 minutter, hvor du holder fuldt fokus og skriver så mange potentielle kunder ned, som muligt. Du behøver ikke at finde telefonnumre og andre informationer i første omgang. Skriv bare navnene ned.

De kolde leads fra CVR

Den anden strategi er at hente leads fra cvr.dk. Det er et register over alle virksomheder i Danmark. Her kan du kan indtaste et søgeord. Hvis du virkelig skal have et pro-tip, så tryk på “Afgræns søgning” til højre og vælg de ting, som er relevante for dig. Det kan være at du gerne vil have leads fra et bestemt område eller en bestemt branche. Vi anbefaler desuden at du indstiller virksomhedsstatus til “Aktive”. På den måde undgår du konkurser og lukkede virksomheder. Også skal du være opmærksom på, at nogle virksomheder er reklamebeskyttet. Dem kan du også frasortere i din søgning.

Når du har fundet de leads, som du tænker kan være relevante, så scroll ned i bunden af siden og download dem som en liste.

Årsagen til at første strategi giver dig leads af højere kvalitet, er at du kender dem i forvejen. Det er nemmere at finde en indgangsvinkel og hvis de kender dig, så er der større tilbøjelighed til at de gerne vil snakke med dig. Den anden strategi er dog bedre til at finde mange leads, hurtigt. Det er op til dig, hvilken strategi du vælger.

Ved du heller ikke hvordan du kommer i gang?

Inviter resten af dit team