Capmarketing logo

Capmarketing

CASE: Hvordan genfinder man gnisten når man rammer muren?

Casper fra Capmarketing

Hvad gør du når du gerne vil være iværksætter, starter, men ikke lykkes? Hvordan finder du gnisten og hvordan sørger du for, at det denne gang lykkedes?

De spørgsmål kan Casper fra CapMarketing besvare.
I dag lever Casper af at lave onlinemarkedsføring indenfor sportsbranchen.

Men det hele startede et helt andet sted.

Casper startede med, sammen med 3 venner, en webshop, som lavede tøj med fokus på lokal street kultur. Det hed NNNeighbourhood var drevet af, at drengene synes det var fedt at være iværksætter og det var fedt!

Det gik egentlig også godt med omsætningen. Det krævede dog hårdt arbejde og som med andre iværksættere, så stoppede dem der ikke helt brændte for det. Snart var 4 blevet til 2.

Kort tid efter ramte corona Danmark, og Casper og hans ene ven,  fik tid til at stoppe op og reflektere over tingene. NNNeighbourhood gik ikke så godt længere, og faktisk havde de aldrig rigtig følt for projektet. De startede derfor forfra igen.

Hurtigt nåede Casper frem til at det sjove havde været at markedsføre NNNeighbourhood, og det var det derfor den vej han gik. Med den idé startede et nyt kapitel med en ny vision og nye mål. 

Casper startede startede derfor med at lære fundamentet i Facebook annoncering. Han valgte at starte på et kursus, så han kunne starte op som marketingskonsulent.

Han var drevet af at komme endnu længere ud over rampen, med visionær, målrettet & strategisk markedsføring på henholdsvis Facebook & Instagram. Motivationen var at kunne se de resultater, man skaber igennem markedsføring. At kunne hjælpe ambitiøse iværksættere, med at gøre drøm til virkelighed.
Nu vidste han hvad han brændte for og det er en god start, hvis man skal være succesfuld iværksætter!

Han ramte dog hurtigt en barriere. Det at være marketingskonsulent, handler ikke bare om at lave markedsføring. Det handler også om at sælge og det var en kæmpe mental barriere som han havde svært ved at komme ud over.

Casper havde derfor akut brug for hjælp til at komme ud over rampen.

Det var her Casper kom i kontakt med Remisen.

Det første vi gjorde, var at tage en god snak med Casper.

Caspers udfordring var helt klart salget. Det at række ud til kunder var grænseoverskridende og svært. Samtidig vidste Casper ikke hvor han skulle starte. Hvor kunne han skabe mest værdi?

Salg er for mange det sværeste ved iværksætteri. Det ved vi på Remisen, da vi ser det igen og igen hos en masse iværksættere. Der findes ikke en branche hvor du ikke skal sælge dig selv eller dit produkt. Derfor er noget at det vi hjælper absolut mest med, salg.

Men hvordan lærer man så at sælge?

Jo, vi hjalp Casper ved at lære ham en række værktøjer til at række ud til kunder.
Vi har bl.a. fundet metoder til at sælge, salgstrænet gennem 1:1 sessioner, skrevet salgsmanus og endda taget de første opkald og været med ude på kundebesøg.

Samtidig fandt vi nogle problemstillinger i en række brancher, som han begyndte at række ud til.

Casper begyndte at komme ud over rampen med salget, til de brancher vi sammen havde identificeret. Vi hjalp med at identificere hans fejl, teste af, tilrette og blive ved. Under forløbet sørgede Casper også for at lære af sine kunder og sine fejl. Han fik styr på hvordan man sælger og kommer ud over rampen. 

Vi gav ham værktøjerne samt modet til at sælge og Casper kæmpede hårdt hver eneste dag. Han øvede sig igen og igen på at sælge.

Det var lige det der skulle til, og nu mere han kæmpede, nu mere succes fik han!

I dag lever han af at lave onlinemarkedsføring med fokus på sportsbranchen og der er mere travlt end nogensinde før.

Han er hele tiden i bevægelse og behøver ikke at sidde et fast sted. Hvis han vil sidde i tre forskellige lande på en måned, og arbejde for forskellige klienter, så gør han det. Det er det der motiverer ham i dag.

Casper har fundet inspiration og motivation hos alle de andre iværksættere på Remisen og det hjælper ham til at blive endnu bedre og holde fokus på målene.

I dag fokuserer Casper på at tage hans virksomhed til nye højder. Der er fokus på at tage samarbejdspartnere ind, så han kan tilbyde en bredere løsning indenfor markedsføring, så han kan blive en 360º løsning.

Samtidig har Casper fokus på at skalere sin nuværende forretning, ved at ansætte folk. Her er han bl.a. igang med at finde en, som kan stå for alt det tekniske, så han kan fokusere på den strategiske. Drømmen er at ende med en all-around løsning, hvor CapMarketing hjælper med at skalere ambitiøse webshops til nye højder på rekordtid.

Det siger Casper om Remisen 💬

“Lad være med at tro at du kan gøre alting selv. Det er fint at være en enmandshær, men lyt til dem som allerede har været der i dine sko. Brug det netværk og den rådgivning du får. Det kommer til at gavne dig i sidste ende.”
Casper Månsson er iværksættere hos Remisen

Casper Månsson, marketingkonsulent

Capmarketing

Og tjek hans seje website

Ved du heller ikke hvordan du kommer i gang?